top of page

Verlichting kopen of laten plaatsen voor binnen of buiten? Lichtadvies of lichtstudie nodig? Contacteer Sterco in Geel!

Binnen- en buitenverlichting

Voor al uw verlichting kunt u bij Sterco aankloppen. Dat mag u heel letterlijk nemen. Zo verkopen we zowel  standaard als speciale verlichting, zowel binnenverlichting als buitenverlichting, van alle merken (vooral van Belgische makelij, maar ook van andere landen), in alle kwaliteiten en in alle mogelijkheden, met alle toebehoren en uitvoeringen, gerelateerd aan elektriciteitswerken. We hebben zelf geen winkel, maar alles rond verlichting is wel bij ons verkrijgbaar. Sterco zorgt voor de geknipte verlichting en lichtstudies in regio Geel, Mol, Westerlo tot Antwerpen, Brussel, Mechelen en Turnhout, op maat van uw wensen, budget, ruimte, comfort en verbruik.

Ook lichtstudies

Sterco maakt voor u een lichtstudie zodat u een perfect beeld krijgt van de verlichting die het best bij u past. Wij bieden u graag advies in de ultieme ledverlichting, inbouwspots, centrale lichtpunten en andere soorten verlichting.

Bezorg ons uw foto's en uw idee van uw ideale verlichting

Op zoek naar die verlichting die echt in uw interieur past? Hier brandt de lamp. Stuur ons uw (interieur)foto's door met uw idee qua verlichting. Dan gaan wij op zoek naar deze verlichting of gelijkaardige voorbeelden, in verschillende prijsklassen.

Een kleine greep uit het assortiment

Werp alvast een eerste blik op ons aanbod in verlichting. Dit is slechts een handvol van wat we u kunnen aanbieden.

Vind de perfecte verlichting bij Sterco uit Geel. Wij bieden u graag een gratis offerte.

bottom of page