top of page

Sterco Geel: Uw installateur van domotica in een nieuwe of bestaande woning

Installatie van domoticasystemen op maat

De installatie van domotica of automatisering is een slimme investering. Zo geniet u met een eenvoudige druk op de knop van een maximum aan comfort en veiligheid, met een minimum aan energieverbruik. Sterco is installateur van domotica in heel regio Geel, Mol, Westerlo tot Antwerpen, Brussel, Mechelen en Turnhout. Wij zijn zowel in nieuwe als bestaande woningen thuis. Verder zit u ook voor elektriciteitswerken en verlichting goed bij ons. 

Met domotica kunt u alle kanten uit

Hoe laat ik uitschijnen dat er altijd iemand thuis is? Hoe laat ik alle lichten automatisch aan- of uitgaan? Hoe maak ik het onderweg al behaaglijk warm in huis of op de zaak? Domotica is het slimme antwoord voor heel wat woon- of werksituaties. Met aanwezigheidssimulaties leidt u inbrekers om de tuin. Met een bediening op afstand kunt u de temperatuur in huis afstellen of deuren en ramen sluiten. Met een druk op de knap schakelt u alle energieverslindende toestellen uit. Alles kan automatisch voor u geregeld worden!

Domotica van Niko Home Control of andere merken

Sterco levert kwaliteit af. Daarom werken we vooral met Niko Home Control voor gebruiksvriendelijke en passende domoticasystemen die hun kwaliteit keer na keer bewezen hebben. Als u echter een voorkeur hebt voor andere merken of systemen, is dat ook perfect mogelijk bij ons. De mogelijkheden in uw nieuwe domoticasysteem gaan van heel basic tot super uitgebreid, u kunt het zo gek niet bedenken.

Niko

Bespreek met ons al uw wensen rond uw domoticasysteem.
Wij overhandigen u graag een gratis offerte.

bottom of page